PTVGYM Jyväskylä

500 neliötä täynnä asennetta! Kuntosali on varustettu vähintäänkin riittävänkattavasti, joten puitteet palvelevat niin aloittelijoita kuin kokeneita treenaajiakin.Kaikki laitteet ovat vuosimallia 2019. HC Pro laitteet jolla sali on kalustettu on suunniteltu rajuun käyttöön,tällä salilla ei tarvitse jarrutella! PtvGym on sali sinulle joka HALUAT kehittyä!Sali sijaitsee Jyväskylässä Seppälän alueella kiven heiton päässä Seppä kauppakeskuksesta. Autoille on varattu runsaasti ilmaista parkkitilaa salin etupihalla.Henkilökuntaa paikalla arkisin 16.00-19.00, kulkutunnisteella pääset sisään 05.00-24.00 vuoden jokaisena päivänä.
Aktiivitreenaajalle jäsenyys on edullisin vaihtoehto. PtvGym jäsenyys tarkoittaatoistaiseksi voimassa olevaa kuntosalin käyttöoikeutta. Jäsenyydenvähimmäis voimassaoloaika on 2kk jonka jälkeen sopimuksessa ei oleirtisanomisaikaa. 
Kaikki jäsenyyteen liittyvät asiat hoidetaan salin respassa, jäsenyyttä ei voi aloittaa tai irtisanoa etänä. Ei pienellä printattuja tekstejä, ei linssiin viilaamista, rehtiä raudan nostelua vaan!


Aktiivitreenaajalle jäsenyys on edullisin vaihtoehto. PtvGym jäsenyys tarkoittaa
toistaiseksi voimassa olevaa kuntosalin käyttöoikeutta. Jäsenyyden
vähimmäis voimassaoloaika on 2kk jonka jälkeen sopimuksessa ei ole
irtisanomisaikaa. 

Jäsenyys 47€/kk
1kk Irtokortti 60€
10krt 65€
Kertakäynti 8€ (ark.16-19)
Kulkutunniste 10€

Yhteystiedot:
Vasarakatu 25, 40320 Jyväskylä
ptvgym.jyvaskyla@gmail.com
0406459989