Etusivu
Kuntosalit
Hieronta
Hinnasto
Valmennus
Osta käynti
Ptvgym logo

PTVGYM - Kuntosali Helsinki

Reilu 650 neliötä täynnä asennetta Helsingin Pitäjänmäellä! Tässä on kuntosali sinulle, jos kehittyminen kiinnostaa! Helsingin kuntosali sijaitsee osoitteessa Höyläämötie 14, 00380 Helsinki. Sali on auki kulkutunnisteella tai kertakäyttöisellä pin koodilla vuoden jokaisena päivänä klo 5-24. Vastaanotto on auki arkisin klo 16-19.

Helsingin kuntosali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta aina huippuammattilaiseen asti! Kalustoa ja varusteita löytyy perustreenaamiseen, kehonrakennukseen, voimanostoon ja painonnostoon. Helsingin kuntosalillamme sinulla on myös mahdollisuus palauttavaan hierontaan. Lue lisää alempana!

Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen; liity jäseneksi, ota määräaikainen kortti tai tule käymään vain kertakäynnillä! Kertakäynnin voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on sali, jossa kaikki haluavat kehittyä. Tervetuloa peremmälle!

1.

KEHONRAKENNUS

Oman fysiikan kehittäminen lihaksikkaammaksi on haastavaa ja aikaa vievää hommaa, joten on äärimmäisen tärkeää löytää sali, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun tavoitteitasi. Ptvgym Helsinki on kehonrakentajan taivas maan päällä!

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja (1kg-70kg).

Helsingin kuntosalilta löytyy luonnollisesti myös cardiolaitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, assault bike, porraskone sekä soutulaite.

Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti. Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostan kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon. Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa!

2.

VOIMANOSTO

Helsingin kuntosalilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanoston lajiin niihin tarkoitetut special tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä! Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa, minkä haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi salilta löytyy myös monolift -kyykkyteline. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä. Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muitakin erikoistankoja. Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

3.

PAINONNOSTO

Meiltä löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille omat 15kg special tangot. Lisäksi meiltä löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper -levypainot.

Meillä ei tarvitse sääliä tankoja kovaa treenatessa; nostoalustat on suunniteltu niin, että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas. Ne on suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

KATSO HELSINGIN KUNTOSALIN ESITTELYVIDEO

Katso video

Helsingin salilta löydät laitteet niin vasta-alkajalle kuin kovaa treenaavalle

Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva PTVGYM on perustamisjärjestyksessään toinen PTVGYM. Heti siäänkäynnin vierestä löydät rennon lounge alueen sohvien, jääkaapin, mikron ja kahviautomaatin kanssa. Lounge alue on suunniteltu rentoutumista varten ja palvelemaan treenaajia toisena olohuoneena aina treeniä ennen tai jälkeen. Lounge alueelle olet tervetullut vaikka vain piipahtamaan vapaapäivänä.

Laitteet on Helsingin salilla ryhmitelty seuraavasti:

- cardio välineet (juoksumattoja, crosstrainereita, porraskone sekä muita)
- painopakalliset laitteet (taljat ym.)
- pieni venyttelyalue nyrkkeilysäkin kera
- levypainokuormitteiset laitteet
- jalkalaitteita joka lähtöön
- käsipainoalue (käsipainot 1-70kg)
- voimanostoalue (viisi penkkipunnerruspaikkaa, monolift sekä paljon muita)

Katso esittely myös ylempänä videolta tai tule käymään!

Helsingin kuntosalista sanottua

"

Ensin jännitti mutta salille sisään tullessa jännitys laukesi kun hymyilevä henkilökunta toivotti tervetulleeksi! Ensimmäistä kertaa sali tuntuu kodilta!

-Eve

"

Helsingistä puuttui kunnon voimanostosali, nyt sellainen on ja täällä pysyn! Kaikki kalusto mitä tarvitsee löytyy ja jos jotain on puuttunut, sellaiset ollaan aina salille omistajan toimesta hankittu!

-Jarkko

"

Todella monipuolinen sali josta löytyy kaikki kuntoiluun! Olen vasta-alkaja mutta koe oloni tervetulleeksi kokeneiden konkareidenkin joukossa, mukavaa porukkaa vaikka osa vähän körmyjä onkin!Loistava ilmapiiri ja huippu laitteet. Henkilökunta todella ammattitaitoista.

-Silja

"

Rento ja kotoisa fiilis! Musiikki on nuorekasta ja soi riittävän kovalla! Ei ole enää paluuta perus fitness salille tämän koettua.

-Tapio

"

Monipuolinen ja kattava kalusto tavoitteelliseen treenaamiseen! Musiikista ja asiakaspalvelusta iso plussa!

-Konsta

Hieroja ja osteopaattiopiskelija

Evgeni Rozov

Työtäni ohjaa aito halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja yhdistän siihen monipuolisen osaamiseni asiakkaiden tarpeen mukaan.

Minulla on yli 9 vuotta kilpaurheilutaustaa vapaaottelussa sekä
lukkopainissa EM-tasolla ja vakioasiakkaideni joukosta löytyy monen lajin ammattiurheilijoita.

Hieronnan lisäksi tarjoan kuivakuppausta sekä osteopatiaa opiskelijatyönä. Minulta saat palvelua suomeksi, venäjäksi sekä englanniksi. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki!

Varaa aika

Tarvitsetko treeniohjelmaa salille?

Kauttamme saat myös monipuoliset valmennusohjelmat. Voimme räätälöidä yhdessä kokeneiden valmentajiemme avulla sinulle sopivan treenaus + ruokavalio paketin tai voit hankkia jonkin valmiista seteistämme joko ruokavalioon tai treenaamiseen liittyen. Tutustu lisää valmennus sivustollamme!

Valitse sinulle parhaiten sopiva treenimäärä

PTVGYM kuntosalikonsepti on ainutlaatuinen Suomessa, joka sopii niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijalle. Meillä kovaa treenaaminen on sallittua ja voit käydä salillamme täysin omien aikataulujesi mukaisesti! Osta joko kertakäynti (voimassa kaksi päivää ostosta), jolla pääset sisään salin aukioloaikoina. Liity jäseneksi, hanki 1kk irtokortti tai 10 kerran salikortti (käytettävä 3kk aikana)! Kulkutunnisteen avulla pääset sisälle kuntosalille vuoden jokaisena päivänä salin aukioloaikojen mukaisesti.

Helsingin kuntosalilla voit varata ajan myös hierojalle. Älä turhaan kärsi jumiutuneista lihaksista vaan anna ammattilaisten auttaa sinua. Varaa aika ylempänä!

Voit maksaa kuntosalikäyntisi myös liikuntaeduilla! Mikäli haluat käyttää liikuntaetuja maksutapana, tulee maksu suorittaa kuntosalin asiakaspalvelussa sen aukioloaikoina. Tervetuloa PTVGYM Helsingin kuntosalille, jossa on lupa treenata kovaa!

Aukiolo

Arkisin 16.00 - 19.00

Pääsy
kulkutunnisteella

Vuoden jokaisena päivänä
05.00-24.00

Hinnasto

Jäsenyys 47€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 10€
Lue lisää hinnastosta