Helsinki

Yli 650 neliötä täynnä asennetta Helsingin Pitäjänmäellä! Tässä on kuntosali sinulle jos kehittyminen kiinnostaa!

Kuntosali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta huippu ammattilaiseen asti! Kuntosalilla kalusto ja varusteet löytyvät perus treenaamiseen, kehonrakennukseen, voimanostoon ja painonnostoon. Reittiohjeet salille löydät sivun alareunasta.

Liity jäseneksi, osta kertakäynti sivuiltamme, hanki 10 kerran kortti tai 1kk irtokortti. Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen. Kulkutunnisteen avulla voit treenata sydämesi kyllyydestä vuoden jokaisena päivänä!

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on sali jossa kaikki haluaa kehittyä, tervetuloa peremmälle!

Katso kuvat isona

Aukiolo

Arkisin 16.00 - 19.00

Pääsy
kulkutunnisteella

Vuoden jokaisena päivänä
05.00-24.00

Hinnasto

Jäsenyys 47€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 10€

Yhteystiedot

Höyläämötie 14, 00380 Helsinki
info@ptvgym.fi

Aktiivitreenaajalle jäsenyys on edullisin vaihtoehto. PtvGym jäsenyys tarkoittaa toistaiseksi voimassa olevaa kuntosalin käyttöoikeutta. Jäsenyyden vähimmäis voimassaoloaika on kaksi kalenterikuukautta jonka jälkeen sopimuksessa ei ole irtisanomisaikaa. Kaikki jäsenyyteen liittyvät asiat hoidetaan salin respassa, jäsenyyttä ei voi aloittaa tai irtisanoa etänä. Ei pienellä printattuja tekstejä, ei linssiin viilaamista, rehtiä raudan nostelua!

Sali sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä noin 10minuutin ajomatkan päästä Helsingin
keskustasta. Autoille on varattu parkkitilaa salin ympäristössä,
kadunvarsipysäköintiä voi myös hyödyntää 2 tunnin parkkikiekolla. Lähistölle kulkee myös linja-autot ja juna josta kävelymatka salille.

Osta käynti