Ptvgym logo

PTVGYM - Kuntosali Jyväskylä

Reilu 500 neliötä täynnä asennetta! Tässä on kuntosali sinulle, jos kehittyminen kiinnostaa! Jyväskylän kuntosalin löydät osoitteesta Vasarakatu 25, 40320 Jyväskylä. Sali on auki kertakäyttöisellä pin koodilla tai kulkutunnisteella vuoden jokaisena päivänä klo 5-24. Vastaanotto on auki arkisin klo 16-19.

Jyväskylän kuntosali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta huippuammattilaiseen asti! Kalustoa ja varusteita löytyy perustreenaamiseen, vahvamiestreenaamiseen, kehonrakennukseen, voimanostoon ja painonnostoon. Jyväskylän kuntosalilta löydät myös urheiluhierojan, joka avaa isotkin jumit vaivatta. Lue lisää alempana!

Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen; liity jäseneksi, ota määräaikainen kortti tai tule käymään vain kertakäynnillä! Kertakäynnin voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on sali, jossa kaikki haluavat kehittyä. Tervetuloa peremmälle!

1.

KEHONRAKENNUS

Oman fysiikan kehittäminen lihaksikkaammaksi on haastavaa ja aikaa vievää hommaa, joten on äärimmäisen tärkeää löytää sali, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun tavoitteitasi. Ptvgym Jyväskylä on kehonrakentajan taivas maan päällä!

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja (1kg-70kg).

Jyväskylän kuntosalilta löytyy luonnollisesti myös cardiolaitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita ja kuntopyöriä.

Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti. Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostan kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon. Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa!

2.

VOIMANOSTO

Jyväskylän kuntosalilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanoston lajiin niihin tarkoitetut special tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä! Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa, minkä haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi salilta löytyy myös monolift -kyykkyteline. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä. Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muitakin erikoistankoja. Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

3.

PAINONNOSTO

Meiltä löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille omat 15kg special tangot. Lisäksi meiltä löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper -levypainot.

Meillä ei tarvitse sääliä tankoja kovaa treenatessa; nostoalustat on suunniteltu niin, että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas. Ne on suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

4.

VAHVAMIES HARJOITTELU

Kuntosalilta löytyy mm. atlaskivet ja farmarisalkut, jolla pääset kokeilemaan kehon toiminnallista suorituskykyä!

Jos haluat kehittyä, valitse sellainen sali, jossa kaikki muutkin haluaa sitä samaa!

KATSO JYVÄSKYLÄN KUNTOSALIN ESITTELYVIDEO

Katso video

Jyväskylän sali on kuin toinen olohuoneesi

Perustamisjärjestyksessään kolmas PTVGYM löytyy Jyväskylästä. Heti salille tullessa löytyy respa joka on auki klo 16-19 arkisin. Respaa vastapäätä löytyy oleskelualue, jossa on sohvia, jääkaappi, TV, mikro ja kahvikone. Oleskelualue on suunniteltu juuri oleskelua varten, jotta pystyt nauttimaan olostasi myös ennen tai jälkeen treenin. Miksei tulisi myös muuten vain piipahtamaan salille morjestamaan tuttuja - ns. toinen olohuoneesi. Pukuhuoneet löytyvät heti oleskelualueen jälkeen.

Laitteet on Jyväskylän salilla ryhmitelty seuraavasti:

- Ensimmäisestä huoneesta löytyvät painopakalliset laitteet jokaiselle lihasryhmälle
- painopakallisten laitteiden jälkeen löydät cardio laitteet ja venyttelyalueen
- oleskelualueen jälkeen oikealla löytyvät pukuhuoneet, pukuhuoneiden jälkeen löytyy itse sali
- salilla käsipainoalue 1 - 65kg
- bodausalue (mm. vipuvarsilaitteita, ristikkäistaljoja ym.)
- voimanostoalue (mm. monolift, maastavetopaikkoja, penkkipunnerruspaikkoja, kyykkypaikkoja ym.)

Katso esittely myös ylempänä videolta tai tule käymään!

Jyväskylän kuntosalista sanottua

"

Väsyneenäkin päivänä syttyy reenille!

-Niko

"

Sali on RAJU, mutta siisti diggaan!

-Riikka

"

Laitteet pidetään kunnossa ja henkilökunta jeesaa aina jos tarvii.

-Silja

"

Musiikki soi sillein että treeni kulkee!!

-Tero

"

Joskus tulen salille vain kahville ja höpöttelemään

-Tim

Urheiluhieroja

Jenna Räty

Hierojana mua kiinnostaa erityisesti urheilijoiden suorituskyvyn parantaminen. Teen aina asiakkaalle alkututkimuksen jonka perusteella lähden ratkomaan jumeja oikeasti auki.

Pieneksi hentoiseksi likaksi voi joku luulla ja haukkuakin mutta harva mun pöydällä lisää voimaa pyytää

Varaa aika

Monipuoliset valmennusohjelmat

Kauttamme saat myös monipuoliset valmennusohjelmat. Voimme räätälöidä yhdessä kokeneiden valmentajiemme avulla sinulle sopivan treenaus + ruokavalio paketin tai voit hankkia jonkin valmiista seteistämme joko ruokavalioon tai treeniin liittyen. Tutustu lisää valmennus sivustollamme!

PTVGYM - kuntosali jokaiselle

PTVGYM kuntosalikonsepti on ainutlaatuinen Suomessa, joka sopii niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijalle. Meillä kovaa treenaaminen on sallittua!

Osta joko kertakäynti (voimassa kaksi päivää ostosta), jolla pääset sisään salin aukioloaikoina. Liity jäseneksi, hanki 1kk irtokortti tai 10 kerran salikortti(voimassa 3kk)! Muissa kuin kertakäynneissä hanki vielä kulkutunniste, jotta pääset sisälle kuntosalille vuoden jokaisena päivänä salin aukioloaikojen mukaisesti.

Jyväskylän kuntosalilla voit varata ajan myös urheiluhierojalle. Älä turhaan kärsi jumiutuneista lihaksista vaan anna ammattitaitoisen hierojamme auttaa sinua!

Voit maksaa kuntosalikäyntisi myös liikuntaeduilla! Mikäli haluat käyttää liikuntaetuja maksutapana, tulee maksu suorittaa kuntosalin asiakaspalvelussa sen aukioloaikoina. Tervetuloa fantastisella yhteishengellä varustetulle kuntosalille Jyväskylässä!

Aukiolo

Arkisin 16.00 - 19.00

Pääsy
kulkutunnisteella

Vuoden jokaisena päivänä
05.00-24.00

Hinnasto

Jäsenyys 47€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 10€
Lue lisää täältä

Etusivu
Kuntosalit
Hieronta
Hinnasto
Valmennus
Osta käynti