VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

  • Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%.

  • Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

  • Tee tilaus nettikaupassa kaikessa rauhassa ja yritä määrittää tuotteen koko mahdollisimman tarkasti, sillä jokainen tuote valmistetaan tilaustyönä asiakkaalle. Jos olet epävarma mikä koko olisi hyvä niin laita viestiä ptv@ptvgym.fi niin neuvon asiassa parhaani mukaan.

  • Js Pinta Oy lähettää tuotteet tavallisesti 1-2 viikon sisällä tilauksen tekemisestä. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen mutta joskus myös tukussa voi olla ongelmia tuotteen saatavuuden kanssa johon emme valitettavasti pysty vaikuttamaan!

HUOMIOITHAN ETTÄ JS PINTA OY HOITAA VERKKOKAUPAN TOIMITUKSET JA TUOTTEET JOTEN PTVGYM OY EI OSAA VASTATA KOSKA TUOTE SAAPUU ASIAKKAALLE!

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen. Kun teet tilausta niin tarkista että kaikki tietosi ovat varmasti oikein!

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse jspintaoy@gmail.com

Toimitukset vain Suomen sisällä. Emme toimita tuotteita ulkomaille.

YHTEYSTIEDOT

JS PINTA OY
Multiantie 38
63800 Soini
Puh: 040 546 8289