Ptvgym logo

PTVGYMIN saleilla saa treenata kovaa

1 // Kehonrakennus

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja alkaen 1kg päättyen jopa 100kg painoon!

Saleilta löytyy luonnollisesti myös cardiolaitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Lisäksi kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, assault bike, porraskone sekä soutulaite.

Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti. Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostan kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon. Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa!

Jos haluat kehittyä, valitse Ptvgym!

1 // Kehonrakennus

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita joista voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi! Saleiltamme löytyy vipuvarsilaitteita, painopakallisia laitteita, erilaisia taljoja, runsaasti vapaita painoja, erikoistankoja, iso valikoima käsipainoja alkaen 1kg painoista ja päättyy jopa 100kg painoon!

Varustelutaso on takuu varmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti mutta varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostaisin salin yhteishengen!

On mahtava treenata salilla jossa kaikki tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon. Ilmapiiri ja fiilis salilla on isossa roolissa kehityksen kannalta, meillä saa treenata oikeasti kovaa!

Luonnollisesti saleiltamme löytyy myös cardiolaitteet joissa voit ottaa tehokkaat alkulämmittelyt tai rasvanpolttotreenit. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, kuntopyöriä, porraskoneita ja soutulaitteita.

Jos haluat kehittyä, valitse Ptvgym!

2 // Voimanosto

Jokaiselta meidän salilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanoston lajiin niihin tarkoitetut special tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä! Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa, minkä haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi salilta löytyy myös monolift -kyykkyteline. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä. Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muitakin erikoistankoja. Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

Meillä saa treenata oikeasti kovaa! Jos tavoitteenasi on kehittyä, valitse sali sen mukaisesti!

2 // Voimanosto

Jokaiselta meidän salilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon, takaamme ettei kehittymisesi jää kiinni salin varustelusta! Jokaiseen voimanoston lajiin meiltä löytyy siihen tarkoitetut special tangot joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla välineillä kuin kisatilanteessa.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä!

Voimanostoalueelta löydät myös kalibroidut voimanosto levypainot joten voit olla varma että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa jonka haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi meiltä löytyy myös monolift kyykkytelineet jossa voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista.Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muita erikoistankoja sekä vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

Meillä saa treenata oikeasti kovaa! Jos tavoitteenasi on kehittyä, valitse sali sen mukaisesti!

3 // Painonnosto

Meiltä löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille omat 15kg special tangot. Lisäksi meiltä löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper -levypainot.

Meillä ei tarvitse sääliä tankoja kovaa treenatessa; nostoalustat on suunniteltu niin, että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas. Ne on suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

Jos haluat kehittyä, valitse sellainen sali, jossa kaikki muutkin haluaa sitä samaa!

3 // Painonnosto

Jokaiselta meidän salilta löytyy hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille löytyy omat 15kg tangot!

Nostoalustat on suunniteltu niin että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas, meillä ei tarvitse tankoja sääliä kovaa treenatessa, ne on suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

Painonnostoon meiltä löytyy siihen tarkoitetut bumper levypainot jotka on suunniteltu juurikin tätä käyttötarkoitusta varten!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

Jos haluat kehittyä, valitse sellainen sali jossa kaikki muutkin haluaa sitä samaa!

Etusivu
Kuntosalit
Hieronta
Hinnasto
Valmennus
Osta käynti