Ptvgym logo

Hinnasto

Kertakäynti: 8€
Kertakäynti oikeuttaa yhteen treenikertaan valitsemallasi salilla. Ota ilo irti hinnasta ja treenaa niin pitkään kuin kuntoa riittää! Voit ostaa kertakäynnin joko arkisin salilta klo 16.00-19.00 tai kertakäyttöisen pin-koodin verkkokaupasta vuorokauden ympäri. Pin-koodilla pääset salille klo 05.00-24.00 välisenä aikana.
Jäsenyys: 47€/kk
Jäsenyys on edullisin ja fiksuin vaihtoehto, jos haluat treenata aktiivisesti kyseisellä salilla. Kiinteään 47€ kuukausihintaan treenaat salilla niin paljon, kuin haluat vuoden jokaisena päivänä! Jäsenyyden vähimmäis voimassaoloaika on 2kk, jonka jälkeen sopimuksen voi purkaa ilman mitään irtisanoutumisaikoja.
1kk kortti: 60€
1kk kortti on nimensä mukaisesti kortti, joka on voimassa yhden (1) kuukauden. Ei sitoutumista, ei laskuja, pelkästään kuukauden verran kovaa treeniä, jonka jälkeen kortti lakkaa toimimasta. Tämä sopii esimerkiksi hyvin sinulle, joka tulet vain hetkeksi vierailemaan paikkakunnalle.
10krt kortti 65€
10krt kortti oikeuttaa kymmeneen salin käyttökertaan. Voit käyttää salia milloin itse haluat 05.00 – 24.00 välisenä aikana. Kortissa on 3kk aikaraja, joten kaikki kymmenen treeniä tulisi tehdä tuon aikarajan sisällä. Tämä kortti sopii esimerkiksi hyvin sinulle kuka tulet vain hetkeksi vierailemaan paikkakunnalle tai treenaat keskiarvollisesti kerran viikkoon.
Kulkutunniste: 10€
Tarvitset kulkutunnisteen ostaessa jonkun seuraavista palveluista: jäsenyys, 1kk kortti, 10krt kortti. Palvelut ovat salikohtaisia.

Liikuntaedulla maksaminen vain salin respassa ark. 16.00-19.00

Etusivu
Kuntosalit
Hieronta
Hinnasto
Valmennus
Osta käynti