Ptvgym logo

PTVGYM - Kuntosali Porvoo

Yli 700 neliön teollisuushalli täynnä asennetta! Tässä on kuntosali sinulle, jos kehittyminen kiinnostaa! Porvoon kuntosali sijaitsee osoitteessa Puusepänkaarre 7, 06450, Porvoo. Sali on auki kulkutunnisteella ja kertakäyttöisellä pin koodilla vuoden jokaisena päivänä klo 5-24. Vastaanotto on auki arkisin klo 16-19.

Porvoon kuntosali on aito ja alkuperäinen eli se ensimmäinen PTVGYMin kuntosali joka on perustettu vuonna 2016. Porvoon sali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta aina huippuammattilaiseen asti! Kalustoa ja varusteita löytyy perustreenaamiseen, toiminnalliseen treenaamiseen, kehonrakennukseen, voimanostoon ja painonnostoon.

Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen; liity jäseneksi, ota määräaikainen kortti tai tule käymään vain kertakäynnillä!

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on sali, jossa kaikki haluavat kehittyä. Tervetuloa peremmälle!

1.

KEHONRAKENNUS

Oman fysiikan kehittäminen lihaksikkaammaksi on haastavaa ja aikaa vievää hommaa, joten on äärimmäisen tärkeää löytää sali, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun tavoitteitasi. Ptvgym Porvoo on kehonrakentajan taivas maan päällä!

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja (1kg-65kg).

Porvoon kuntosalilta löytyy luonnollisesti myös cardiolaitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, assault bike, porraskone sekä soutulaite. Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti.

Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostamme kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon.

Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa ja musiikit on valittu tämän mukaisesti!

2.

VOIMANOSTO

Porvoon kuntosalilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanoston lajiin niihin tarkoitetut special tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä! Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa, minkä haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi Porvoon kuntosalilta löytyy myös monolift -kyykkyteline. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä.

Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muitakin erikoistankoja.

Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

3.

PAINONNOSTO

Porvoon kuntosalilta löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille omat 15kg special tangot.

Lisäksi löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper -levypainot.

Meillä ei tarvitse sääliä tankoja kovaa treenatessa; nostoalustat on suunniteltu niin, että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas. Ne on suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

4.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Porvoon salilta löytyy lisäksi 20m mittainen nurmimatto, jossa voit työntää kelkkaa, kantaa merimiestelinettä tai farmarisalkkuja. Nurmimaton päältä löytyy ”apinarata”, jossa voit mm. kiipeillä ja roikkua.

Kesäisin Porvoossa on käytössä myös ulkosali, jossa voi bodata pelti paljaana auringonpaisteessa!

Jos haluat kehittyä, valitse sellainen sali, jossa kaikki muutkin haluavat sitä samaa!

KATSO PORVOON SALIESITTELY VIDEO

Katso video

Porvoon salilta löydät kaiken tarvittavan tavoitteelliseen treenaamiseen

Porvoon kuntosalilta löydät sisään tullessasi lounge alueen. Lounge alueelta löydät sohvia rentoutumiseen, jääkaapin ruokiasi varten, mikron ruokien lämmittämiseen sekä kahviautomaatin. Heti lounge alueen läheisyydessä löydät myös asiakaspalvelun. Naisten pukuhuoneet löydät salin yläkerrasta ja miesten puolestaan salin alakerrasta. Salin yläkerrassa on lisäksi pieni poseeraus/venyttely alue.

Laitteet on ryhmitelty seuraavasti:

- toiminnallinen alue (mm. ruohomatto ja erinäisiä cardio laitteita)
- painopakalliset laitteet
- käsipainoalue (käsipainot 1-65kg)
- ulkosali
- levypainokuormitteiset laitteet
- voimanostoalue

Katso esittely myös videolta tai tule käymään!

Porvoon kuntosalista sanottua

"

"

Laajennuksen myötä salista tuli 5/5! Kalusto riittää vaativaankin treenaamiseen ja musiikki pauhaa hyvin! Subbareista plussaa! :)

-Ken

"

Todella monipuolinen sali ja ystävällinen henkilökunta!

-Katri

"

Sohvilla istuskellessa kahvia juodessa välillä venähtää vähän liian pitkään, se on ainut miinus jonka keksin :D Todella timanttinen mesta! Hyvät laitteet, kaikille löytyy jotain!

-Sten

"

Aloitin täällä treenaamisen 5 vuotta sitten, olen kokeillut välissä muutamaa muuta salia mutta palannut tänne hetken päästä. Ei Porvoossa ole vastaavaa, ei lähellekkään!

-Alex

"

Tilava sali jossa aina mahtuu hyvin treenaamaan kellon ajasta riippumatta. Plussa musiikista!

-Mira

Monipuoliset valmennusohjelmat treenin tueksi

Kaipaatko ohjenuoraa treenaamiseen tai valmennusta ja tukea treenin avuksi? Meiltä saat kokeneiden valmentajiemme juuri sinulle räätälöimän treeni sekä ruokavalio paketin tai voit myös hankkia jonkin valmiista seteistämme joko treenaamiseen tai ruokavalioon liittyen. Tutustu lisää valmennus sivustollamme!

Valitse sopimustyyppisi useasta eri vaihtoehdosta

PTVGYM on ainutlaatuinen kuntosalikonsepti Suomessa, joka sopii niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijalle. Salimme on suunniteltu kovaan treenaamiseen eikä painojen pudottaminen ole ongelma!
Pääset treenaamaan juuri haluamasi sopimuksen puitteissa. Osta joko kertakäynti kuntosalillemme tai 10 kerran kortti joilla pääset sisään salin aukioloaikoina. Liity jäseneksi tai hanki 1kk irtokortti! Lisäksi kulkutunnisteella pääset sisälle kuntosalille vuoden jokaisena päivänä kuntosalin aukioloaikojen mukaisesti.

Meillä myös liikuntaedut ovat käypää valuutta ja voit maksaa minkä tahansa valisemistasi sopimuksista liikuntaeduilla. Mikäli haluat käyttää liikuntaetuja maksutapana, tulee maksu suorittaa kuntosalin asiakaspalvelussa sen aukioloaikoina. Tervetuloa nauttimaan loistavasta ryhmähengestä sekä tavoitteellisestä treenaamisesta Porvoon kovimmalle kuntosalille!

Aukiolo

Arkisin 16.00 - 19.00

Pääsy
kulkutunnisteella

Vuoden jokaisena päivänä
05.00-24.00

Hinnasto

Jäsenyys 47€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 10€
Lue lisää hinnastosta

Etusivu
Kuntosalit
Hieronta
Hinnasto
Valmennus
Osta käynti