Ptvgym logo

PTVGYM - Kuntosali Turku

Reilu 900 neliötä täynnä asennetta! Tässä on kuntosali sinulle, jos kehittyminen kiinnostaa! Turun kuntosali sijaitsee osoitteessa Postikatu 3, 20250 Turku. Sali on auki kulkutunnisteella tai kertakäyttöisellä pin koodilla klo 5-24 vuoden jokaisena päivänä. Vastaanotto on auki arkisin klo 16-19.

Turun kuntosali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta huippuammattilaiseen asti! Kalustoa ja varusteita löytyy perustreenaamiseen, kehonrakennukseen, voimanostoon, toiminnalliseen treeniin ja painonnostoon. Turun kuntosalilta löytyy myös ammattitaitoinen urheiluhieroja, joka saa tarvittaessa vaativammatkin jumit auki. Rullaa alas lukeaksesi lisää!

Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen; liity jäseneksi, ota määräaikainen kortti tai tule käymään vain kertakäynnillä! Kertakäynnin voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on kuntosali, jossa kaikki haluavat kehittyä. Tervetuloa peremmälle!

1.

KEHONRAKENNUS

Oman fysiikan kehittäminen lihaksikkaammaksi on haastavaa ja aikaa vievää hommaa, joten on äärimmäisen tärkeää löytää kuntosali, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun tavoitteitasi. Ptvgym Turku on kehonrakentajan taivas maan päällä!

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja (1kg-80kg).

Turun kuntosalilta löytyy luonnollisesti myös cardiolaitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, assault bikejä, porraskoneita sekä soutulaitteita.

Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti. Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostan kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon. Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa!

2.

VOIMANOSTO

Turun kuntosalilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanoston lajiin niihin tarkoitetut special tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä! Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa, minkä haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi salilta löytyy myös monolift -kyykkyteline. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä. Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muitakin erikoistankoja. Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

3.

PAINONNOSTO

Meiltä löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille omat 15kg special tangot. Lisäksi meiltä löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper -levypainot.

Meillä ei tarvitse sääliä tankoja kovaa treenatessa; nostoalustat on suunniteltu niin, että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas. Ne on suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

4.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Turun kuntosalilta löytyy 20m mittainen nurmimatto, jossa voit työntää kelkkaa, kantaa merimiestelinettä tai farmarisalkkuja.

Jos haluat kehittyä, valitse sellainen sali, jossa kaikki muutkin haluavat sitä samaa!

KATSO TURUN KUNTOSALIN ESITTELYVIDEO

Katso video

Turun salilta löydät kaiken tarvittavan tavoitteelliseen treenaamiseen

Turun kuntosalilta löydät heti sisään tullessasi lounge alueen jossa on sohvien lisäksi jääkaappi ja mikro asiakkaita varten. Näiden lisäksi lounge alueella on juomakaappi josta voit ostaa kylmää juomaa ja kahviautomaatti josta voit osta huokeaa kahvia.

Lounge alueen jälkeen löydät cardio alueen jossa on erinäisiä cardio laitteita kuten juoksumattoja, soutulaitteita, porraskoneita ym. Samalla alueella on myös ruohomatto painoineen ja laitteineen toiminnallista treenaamista varten. Samassa yhteydessä on myös pieni venyttelyalue. Cardio alueen jälkeen alkaa itse salin puoli.

Salin puolella olevat alueet ja laitteet

- Paljon erilaisia levypainokuormitteisia laitteita
- Käsipainoalue (käsipainot 1 - 80kg)
- Painopakallisia laitteita joka lähtöön
- Jalkalaitteita (mm. 4 erilaista jalkaprässiä ja
4 erilaista kyykkykonetta)
- Voimanostopuoli jossa 4 maastavetoalustaa, 4 kisapenkkipunnerruspenkkiä, 4 kyykkyhäkkiä, monolift, comborack ja levypainoja jokaiseen tarpeeseen

Katso esittely myös videolta tai tule käymään Turun kovimmalla salilla!

TURUN KUNTOSALISTA 
SANOTTUA

"

Sopivan rajua musiikkia, laaja laitevalikoima, hieno sisustus ja hyvät aukioloajat!

-Sippe

"

Todella rento tunnelma, alusta asti tuntunut hyvin kotoisalta tulla tänne treenaamaan! Puitteet kunnossa, tämä on place to be!!

-Aleksi

"

Komeita lihaksikkaita miehiä, ihmiset morjestaa vaikkei tuntiskaan, hyvä meininki ja laitteet! Omistaja ottaa huomioon lähestulkoon kaiken asiakkaiden toiveista/salin puitteista, ”se mitä ei ole hommataan”, respa on iloinen auki ollessaan.

-Noora

"

Yksinkertaisesti Turun paras sali! Täällä treenaa aloittelijat ja ammattilaiset saman katon alla hyvässä yhteishengessä!

-Joni

"

PtvGym Turku on monipuolinen ja laadukas sali, jossa jokainen pääsee treenaamaan todella motivoivassa treeniympäristössä. Ei ollut vaikea päätös vaihtaa pois vanhasta salista, kun kuulin Ptvgymin saapumisesta Turkuun.

-Eve

Urheiluhieroja - Sebastian Juselius

Tampereen kautta Turkulaistunut kolmekymppinen urheiluhieroja.

Olen kotoisin Uusikaarlepyystä, sieltä muutin Tampereelle pariksi vuodeksi. Tampereella asuessani treenasin Mentulan opissa kehonrakennusta. Urheilutaustaani kuuluu myös voimanosto ja potkunyrkkeily.

Urheiluvammat ja erilaiset vaivat ovatkin tulleet sitä kautta hyvin tutuiksi.

Nyt olen treenannut tavoitteellisesti viisi vuotta kehonrakennusta ja olen myös kisannut pariin kertaan, todennäköisesti taas ensi vuonna tulette näkemään minut kisalavalla.

Olen kouluttautunut myös personal traineriksi ja teen edelleen myös niitä hommia jonkin verran.

Varaa aika

Monipuoliset valmennusohjelmat

Kauttamme saat myös monipuoliset valmennusohjelmat. Voimme räätälöidä yhdessä kokeneiden valmentajiemme avulla sinulle sopivan treenaus + ruokavalio paketin tai voit hankkia jonkin valmiista seteistämme joko ruokavalioon tai treenaamiseen liittyen. Tutustu lisää valmennus sivustollamme!

Liity jäseneksi tai treenaa irtokäynneillä

PTVGYM kuntosalikonsepti on ainutlaatuinen Suomessa joka sopii niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijalle. Meillä kovaa treenaaminen on sallittua!
Osta joko kertakäynti (voimassa kaksi päivää ostosta), jolla pääset sisään salin aukioloaikoina. Liity jäseneksi, hanki 1kk irtokortti tai 10 kerran salikortti! Hanki päälle vielä kulkutunniste, jotta pääset sisälle kuntosalille vuoden jokaisena päivänä salin aukioloaikojen mukaisesti.

Turun kuntosalilla voit varata ajan myös urheiluhierojalle. Älä turhaan treenaa jumiutuneiden lihaksien kanssa vaan anna ammattitaitoisen urheiluhierojamme auttaa sinua.

Voit maksaa kuntosalikäyntisi myös liikuntaeduilla! Mikäli haluat käyttää liikuntaetuja maksutapana, tulee maksu suorittaa kuntosalin asiakaspalvelussa sen aukioloaikoina. Tervetuloa upealla yhteishengellä varustetulle ja kattavilla välineillä varustetulle Turun kuntosalille!

Aukiolo

Arkisin 16.00 - 19.00

Pääsy
kulkutunnisteella

Vuoden jokaisena päivänä
05.00-24.00

Hinnasto

Jäsenyys 47€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 10€
Lue lisää täältä

Etusivu
Kuntosalit
Hieronta
Hinnasto
Valmennus
Osta käynti