Ptvgym logo

PTVGYM - Kuntosali Oulu

Reilu 1200 neliötä täynnä asennetta! Tässä on kuntosali sinulle, jos kehittyminen kiinnostaa! Oulun kuntosali sijaitsee osoitteessa Poratie 5, 90150 Oulu. Oulun sali on auki kulkutunnisteella tai kertakäyttöisellä pin koodilla vuoden jokaisena päivänä klo 5-24. Vastaanotto on auki arkisin klo 16-19.

Oulun kuntosali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta huippuammattilaiseen asti! Kalustoa ja varusteita löytyy perustreenaamiseen, crossfittiin, kehonrakennukseen, voimanostoon ja painonnostoon. Oulun kuntosalilta löydät myös hierojan, joka avaa varmasti pahemmatkin jumit. Rullaa alas lukeaksesi lisää!

Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen; liity jäseneksi, ota määräaikainen kortti tai tule käymään vain kertakäynnillä! Kertakäynnin voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on sali, jossa kaikki haluavat kehittyä. Tervetuloa peremmälle!

1.

KEHONRAKENNUS

Oman fysiikan kehittäminen lihaksikkaammaksi on haastavaa ja aikaa vievää hommaa, joten on äärimmäisen tärkeää löytää sali, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun tavoitteitasi. Ptvgym Oulu on kehonrakentajan taivas maan päällä!

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja (1kg-100kg).

Oulun kuntosalilta löytyy luonnollisesti myös cardiolaitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, assault bike, skierg, porraskone sekä soutulaiteet.

Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti. Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostan kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon. Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa!

2.

VOIMANOSTO

Oulun kuntosalilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanoston lajiin niihin tarkoitetut special tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä! Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa, minkä haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi salilta löytyy myös kaksi monolift -kyykkytelinettä. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä. Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muitakin erikoistankoja. Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

3.

PAINONNOSTO

Meiltä löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille omat 15kg special tangot. Lisäksi meiltä löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper -levypainot.

Meillä ei tarvitse sääliä tankoja kovaa treenatessa; nostoalustat on suunniteltu niin, että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas. Ne on suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

4.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Oulun salilta löytyy 20m mittainen nurmimatto, jossa voit työntää kelkkaa tai pyöritellä voimarengasta. Nurmimaton vierestä löytyy crossfit häkki jossa voit suorittaa monipuoliset toiminnalliset treenit!

Jos haluat kehittyä, valitse sellainen sali, jossa kaikki muutkin haluavat sitä samaa!

KATSO OULUN KUNTOSALIN ESITTELYVIDEO

Katso video

Oulun PTVGYM sisältää kaiken tarvittavan tavoitteelliseen treenaamiseen

Tullessasi sisään Oulun kuntosalille löydät heti respan joka on auki arkisin klo 16-19. Respan jälkeen on cardio alue jossa on paljon erinäisiä cardio laitteita sekä ruohomatto toiminnalliseen treenaamiseen tarvikkeineen. Cardio alueen vierestä löydät myös poseerausalueen laminaattilattialla, isoilla peileillä sekä liikuteltavalla peili. Hieman peremmälle mentäessä mutta yhä cardio alueen vieressä on myös painonnostoon sekä crossfittiin loistavasti sopiva nurkkaus.

Sali on jaettu seuraaviin alueisiin

- Cardio alue jonka vieressä poseerausalue ja nurkkaus painonnostoon ja esim. crossfitin harrastamiseen
- Painopakallisten laitteiden alue
- Käsipainoalue (käsipainot 1 - 100kg)
- Voimanostoalue (mm. 5 maastavetoalustaa, 5 kyykkyhäkkiä, 6 penkkipunnerruspenkkiä ym.)
- Levypainokuormitteisten laitteiden alue jossa laitteet jokaiselle lihasryhmälle

Katso esittely myös videolta tai tule käymään Oulun kovimmalla salilla!

Oulun kuntosalista sanottua

"

Ptvgym Oulu on tyylikäs ja rento sali. Paikat ovat aina kunnossa ja henkilökunta erittäin mukavia tyyppejä! Hyvät musiikit!

-Sanni

"

Huippu sali, jossa tilaa riittää myös ruuhkaisinakin aikoina. Isoimpina plussina juurikin salin koko, musiikki ja laaja laitevalikoima. Omaan mieltymykseen toiminnalliseen harjoitteluun löytyy myöskin hyvät puitteet ja välineet.

-Aki

"

Äärimmäisen hyvä sali voimanostoon. Kyykkyräkit ovat jämäköitä ja löytyy myös monoliftit. Isona plussana kisahyväksytyt Eleikon painot ja lukot. Tämä on voimanostajan paratiisi. Heittämällä Oulun paras sali!

-Joni

"

Parasta Ptvgymillä on laitteiden monipuolisuus, isot ja siistit tilat, helposti lähestyttävä henkilökunta sekä tervehtivät kanssatreenaajat. Motivaatio on todellakin pysynyt! :)

-Niina

"

Näin kilpailevalle kehonrakentajalle Ptvgym Oulu on tarjonnut loistavat puitteet tavoitteelliseen ja kovaa treenaamiseen. Suuret tilat ja kattava laitekanta mahdollistaa monipuolisen harjoitteluympäristön. Jokaiselle lihasryhmälle löytyy reilusti eristäviä laitteita ja salille mahtuu treenaamaan ongelmitta prime time-aikaan. Sali, henkilökunta ja kanssatreenaajat luovat yhdessä hyvän ja motivoivan ilmapiirin, joka kannustaa lähtemään salilla huonoimpinakin päivinä!

-Harri

Hieroja - Janne Mattila

Janne Mattila, 44-vuotias Oulun hieroja akatemiassa kouluttautunut hieroja. Toiminut hierojana n. 3 vuotta ja asiakkaita ollut teineistä seniori-ikäisiin. Harrastukset bodaus ja potkunyrkkeily. Pitkänä ja kookkaana miehenä avautuu isoimmatkin jumit.

Varaa aika

Monipuoliset valmennusohjelmat

Kauttamme saat myös monipuoliset valmennusohjelmat. Voimme räätälöidä yhdessä kokeneiden valmentajiemme avulla sinulle sopivan treenaus + ruokavalio paketin tai voit hankkia jonkin valmiista seteistämme joko ruokavalioon tai treeniin liittyen. Tutustu lisää valmennus sivustollamme!

Liity jäseneksi tai osta määräaikainen kortti

PTVGYM kuntosalikonsepti on ainutlaatuinen Suomessa, joka sopii niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijalle. Meillä kovaa treenaaminen on sallittua!
Osta joko kertakäynti (voimassa kaksi päivää ostosta), jolla pääset sisään salin aukioloaikoina. Liity jäseneksi, hanki 1kk irtokortti tai 10 kerran salikortti! Hanki päälle vielä kulkutunniste, jotta pääset sisälle kuntosalille vuoden jokaisena päivänä salin aukioloaikojen mukaisesti.

Oulun kuntosalilla voit varata ajan myös hierojalle. Älä turhaan kärsi jumiutuneista lihaksista vaan anna ammattitaitoisen hierojamme auttaa sinua!

Voit maksaa kuntosalikäyntisi myös liikuntaeduilla! Mikäli haluat käyttää liikuntaetuja maksutapana, tulee maksu suorittaa kuntosalin asiakaspalvelussa sen aukioloaikoina. Tervetuloa PTVGYM Oulun kuntosalille!

Aukiolo

Arkisin 16.00 - 19.00

Pääsy
kulkutunnisteella

Vuoden jokaisena päivänä
05.00-24.00

Hinnasto

Jäsenyys 47€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 10€
Lue lisää täältä

Etusivu
Kuntosalit
Hieronta
Hinnasto
Valmennus
Osta käynti