Ptvgym logo

PTVGYM - Kuntosali Joensuu

Teollisuushalli täynnä asennetta! Tässä on sali sinulle, jos kehittyminen kiinnostaa! Joensuun kuntosali sijaitsee osoitteessa Teollisuuskatu 5-7, 80100 Joensuu. Sali on auki kulkutunnisteella ja kertakäyttöisellä pin koodilla vuoden jokaisena päivänä klo 5-24. Vastaanotto on auki arkisin klo 16-19.

Joensuun kuntosali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta huippuammattilaiseen asti! Kalustoa ja varusteita löytyy perustreenaamiseen, vahvamiestreenaamiseen, kehonrakennukseen, voimanostoon ja painonnostoon. Joensuun kuntosalillamme sinulla on myös mahdollisuus päästä nauttimaan hieronnasta tai saada apua treenaamiseen. Lue lisää alempana!

Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen; liity jäseneksi, ota määräaikainen kortti tai tule käymään vain kertakäynnillä! Kertakäynnin voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on sali, jossa kaikki haluavat kehittyä. Tervetuloa peremmälle!

1.

KEHONRAKENNUS

Oman fysiikan kehittäminen lihaksikkaammaksi on haastavaa ja aikaa vievää hommaa, joten on äärimmäisen tärkeää löytää sali, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun tavoitteitasi. Ptvgym Joensuu on kehonrakentajan taivas maan päällä!

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja (1kg-80kg).

Joensuun kuntosalilta löytyy luonnollisesti myös cardiolaitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, assault bike, porraskone sekä soutulaite.

Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti. Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostan kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon. Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa!

2.

VOIMANOSTO

Joensuun kuntosalilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanoston lajiin niihin tarkoitetut special tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä! Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa, minkä haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi salilta löytyy myös monolift -kyykkyteline. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä. Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muitakin erikoistankoja. Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

3.

PAINONNOSTO

Meiltä löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille omat 15kg special tangot. Lisäksi meiltä löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper -levypainot, joita käytetään tiputettaessa tanko painoineen lattialle.

Meillä ei tarvitse sääliä tankoja kovaa treenatessa; nostoalustat on suunniteltu niin, että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas. Ne on suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

4.

VAHVAMIES HARJOITTELU

Joensuun kuntosalilta löytyy 15m mittainen nurmimatto, jossa voit työntää kelkkaa, kantaa merimiestelinettä, hiekkasäkkejä tai farmarisalkkuja. Kalustosta löytyy myös atlaskivi, säkin lastaus, tukki miehille sekä naisille, sirkuskäsipaino sekä otevoima teline.

Jos haluat kehittyä, valitse sellainen sali, jossa kaikki muutkin haluavat sitä samaa!

KATSO JOENSUUN KUNTOSALIN ESITTELYVIDEO

Katso video

Seura tekee kaltaisekseen - Joensuun kovin kuntosali

Joensuun PTVGYM oli perustamisjärjestyksessään viides PTVGYM. Heti Joensuun salille saavuttassa löytyy hengailualue jossa on sohvia, jääkaappi, mikro, TV ja kahviautomaatti. Oleskelualue on suunniteltu juuri sinua varten rennoksi oleskelutilaksi, jossa voit käydä pysähtymässä koska vain olipa treenipäivä tai ei - ns. toinen olohuoneesi. Itse sali on yhdessä isossa salissa jossa laitteet on jaoteltu omiin osastoihinsa. Yläkerrasta löydät lisäksi cardio alueen.

Laitteet on Joensuun salilla ryhmitelty seuraavasti:

- Heti ensimmäisenä on toiminnallinen ns. nurmimatto alue
- painopakalliset laitteet ja vipuvarsilaitteita
- käsipainoalue (käsipainot 1-80kg)
- jalkalaitealue
- salin takaosasta löytyy voimanostoalue
- vahvamieslajin harrastamiseen Joensuun parhaat välineet
- yläkerrasta löytyy cardio laitteille oma alueensa sekä hierojien huoneet
- yläkerrassa on myös venyttelyalue

Katso esittely myös ylempänä videolta tai tule käymään!

Joensuun kuntosalista sanottua

"

Loistavat treeni puitteet ja huippu tunnelma.
Laitteet ovat todella hyviä ja salille mahtuu treenaamaan ruuhka-aikoina.

-Matias

"

Loistava ilmapiiri, monipuoliset laitteet ja voimamiehille/naisille saatu laji välineitä salille. Tarpeeksi suorituspaikkoja mm. kyykky/maastaveto. Väline hankintoja tehdään koko ajan tarpeiden mukaan.

-Mika

"

Loistava ilmapiiri ja huippu laitteet. Henkilökunta todella ammattitaitoista.

-Miika

"

Todella monipuolisesti laitteita, joka lihasryhmälle. Henkilökunta neuvoo tarvittaessa, eli suosittelen salia aloittelijoista kokeneisiin treenaajiin.

-Niko

"

Suosittelen salia jokaiselle treeni taustasta ja kokemuksesta riippumatta. Henkilökunta pitää salin siistinä ja ovat aidosti kiinnostuneita auttamaan ja kuulemaan asiakkaiden ehdotuksia salin puitteisiin liittyen. Salin laitteet ja ilmapiiri ovat myös täysin omaa luokkaansa, tule ennakkoluulottomasti tutustumaan!

-Laura

Fysioterapeutti, urheiluhieroja

Niko Lehtonen

Pääpaino työssäni on tuki- ja liikuntaelinten puolella. Tavoitteena on löytää yhdessä asiakkaan kanssa sopivia ratkaisuja joko hierontapöydällä, kuntosalilla tai muuten aina tilanteesta riippuen. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2008.

Varaa aika

Hieroja, personal trainer

Niko Jormanainen

Nikolla on urheiluhierojan koulutus, jolloin osaamisalueina on myös klassinen hieronta sekä valmennus ja ravitsemus. Lisäksi Nikolla on ACE-sertifioitu Personal Trainer -koulutus, jossa on näyttöön perustuvan tiedon kautta syvennytty kuinka kuntoa kohotetaan ja lihasta kasvatetaan. Terveys- ja ravitsemustietous täydentävät Nikon osaamista.

Varaa aika

JOENSUU - Hieroja, personal trainer

Niko Jormanainen

Nikolla on urheiluhierojan koulutus, jolloin osaamisalueina on myös klassinen hieronta sekä valmennus ja ravitsemus. Lisäksi Nikolla on ACE-sertifioitu Personal Trainer -koulutus, jossa on näyttöön perustuvan tiedon kautta syvennytty kuinka kuntoa kohotetaan ja lihasta kasvatetaan. Terveys- ja ravitsemustietous täydentävät Nikon osaamista.

Varaa aika

Fysioterapeutti, työfysioterapeutti

Mika Kopponen

Mikan lähestymistapa on toiminnallinen, ratkaisukeskeinen mutta myös vahvasti ennaltaehkäisevä. Asiakkaan motivaation ja resurssien mukainen ratkaisumalli on keskiössä. Tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja terveyttä pitkällä aikavälillä. Manuaalinen terapia (lihas- ja faskiakäsittelyt, mobilisoinnit) on vahva osaamisalue.

Varaa aika

Tarvitsetko treeniohjelmaa salille?

Kauttamme saat myös monipuoliset valmennusohjelmat. Voimme räätälöidä yhdessä kokeneiden valmentajiemme avulla sinulle sopivan treenaus + ruokavalio paketin tai voit hankkia jonkin valmiista seteistämme joko ruokavalioon tai treeniin liittyen. Tutustu lisää valmennus sivustollamme!

Valitse aikatauluihisi parhaiten sopivat treenikerrat

PTVGYM kuntosalikonsepti on ainutlaatuinen Suomessa, joka sopii niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijalle. Meillä kovaa treenaaminen on sallittua ja voit käydä salillamme täysin omien aikataulujesi mukaisesti! Osta joko kertakäynti (voimassa kaksi päivää ostosta), jolla pääset sisään salin aukioloaikoina. Liity jäseneksi, hanki 1kk irtokortti tai 10 kerran salikortti (käytettävä 3kk aikana)! Kulkutunnisteen avulla pääset sisälle kuntosalille vuoden jokaisena päivänä salin aukioloaikojen mukaisesti.

Joensuun kuntosalilla voit varata ajan myös fysioterapeutille, urheiluhierojalle, personal trainerille tai hierojalle. Älä turhaan kärsi jumiutuneista lihaksista vaan anna ammattilaisten auttaa sinua. Varaa aika ylempänä!

Voit maksaa kuntosalikäyntisi myös liikuntaeduilla! Mikäli haluat käyttää liikuntaetuja maksutapana, tulee maksu suorittaa kuntosalin asiakaspalvelussa sen aukioloaikoina. Tervetuloa PTVGYM Joensuun kuntosalille nauttimaan treenaamisesta!

Aukiolo

Arkisin 16.00 - 19.00

Pääsy
kulkutunnisteella

Vuoden jokaisena päivänä
05.00-24.00

Hinnasto

Jäsenyys 47€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 10€
Lue lisää täältä

Etusivu
Kuntosalit
Hieronta
Hinnasto
Valmennus
Osta käynti