Ptvgym logo

PTVGYM - Kuntosali Seinäjoki

yli 750 neliön teollisuushalli Seinäjoella täynnä asennetta! Tässä on kuntosali sinulle, jos kehittyminen kiinnostaa! Seinäjoen kuntosali löytyy osoitteesta Kauppaneliö 10, 60210 Seinäjoki. Sali on auki kulkutunnisteella tai kertakäyttöisellä pin koodilla vuoden jokaisena päivänä klo 5-24. Vastaanotto on auki arkisin klo 16-19.

Seinäjoen kuntosali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta huippuammattilaiseen asti! Kalustoa ja varusteita löytyy perustreenaamiseen, kehonrakennukseen, voimanostoon ja painonnostoon.

Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen; liity jäseneksi, ota määräaikainen kortti tai tule käymään vain kertakäynnillä! Kertakäynnin voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on kuntosali, jossa kaikki haluavat kehittyä. Tervetuloa peremmälle!

1.

KEHONRAKENNUS

Oman fysiikan kehittäminen lihaksikkaammaksi on haastavaa ja aikaa vievää hommaa, joten on äärimmäisen tärkeää löytää sali, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun tavoitteitasi. Ptvgym Seinäjoki on kehonrakentajan taivas maan päällä!

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja (1kg-70kg).

Seinäjoen kuntosalilta löytyy luonnollisesti myös cardiolaitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, assault bike, porraskone sekä soutulaite.

Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti. Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostan kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon. Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa!

2.

VOIMANOSTO

Seinäjoen kuntosalilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanoston lajiin niihin tarkoitetut special tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä! Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa, minkä haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi salilta löytyy myös monolift -kyykkyteline. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä. Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muitakin erikoistankoja. Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

3.

PAINONNOSTO

Seinäjoen kuntosaliltamme löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille omat 15kg special tangot. Lisäksi meiltä löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper -levypainot.

Meillä ei tarvitse sääliä tankoja kovaa treenatessa; nostoalustat on suunniteltu niin, että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas. Ne on suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

KATSO SEINÄJOEN KUNTOSALIN ESITTELYVIDEO

Katso video

Seinäjoen PTVGYM on sali aivan jokaiselle lähtötasosta riippumatta

Seinäjoen PTVGYM on perustamisjärjestyksessään kuudes PTVGYM. Heti sisään tullessa löydät lounge alueen, jossa on sohvia, jääkaappi, kahvikone, mikro sekä muita tarvikkeita viihtymistä ja nauttimista varten. Lounge alueen ideana on toisen olohuoneen luominen juuri sinulle, jossa voit nauttia olostasi ennen treeniä tai treenin jälkeen. Vaikka et edes tulisi treenaamaan voit aina piipahtaa lounge alueella. Heti lounge aluetta vastapäätä löydät Seinäjoen salin asiakaspalvelun joka on auki klo 16-19 arkisin. Pukuhuoneet ja wc:t löytyvät asiakaspalvelun vierestä.

Laitteet on Seinäjoella ryhmitelty seuraavasti:

- Bodausalue (vipuvarsilaitteet ja painopakalliset laitteet)
- ylätasanteelta löytyvät cardio välineet (kuntopyöriä, porraskoneita, juoksumattoja ym.)
- käsipainoalue (käsipainot 1-70kg)
- voimanostoalue (laitteita ja painoja jokaiselle)

Katso esittely myös videolta tai tule käymään!

Seinäjoen kuntosalista sanottua

"

Toimiva, tilava ja hyvä ilmapiiri.

-Nea

"

Hyvät puitteet voimanostoon. Kaikki tarvittava kovaan treenaamiseen ja vähän enemmän.

-Julius

"

Parhaat puitteet treenata Seinäjoella.

-Terhi

"

Sali on hyvällä sijainnilla ja parkkitilaa on riittävästi.

-Jaakko

"

Monella salilla olen elämässäni käynyt, mutta Ptvgym Seinäjoki on kyllä hyvä paikka treenata. Puitteet kunnossa.

-Jari

Räätälöidyt valmennusohjelmat treenaamiseen

Jos kaipaat treenillesi selvää suuntaa tai haluat tukea treenin kanssa. Oletpa aloittelemassa tai haluat päästä seuraavalle tasolle niin tutustu valmennusohjelmiimme! Räätälöimme yhdessä kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa juuri sinulle sopivan treeniohjelman sekä ruokavalion. Ainoa mitä sinä tarvitset on halu kehittyä. Löydät meiltä myös valmiita valmennusohjelmia niin ruokavalioon kuin treeneihinkin. Tutustu lisää valmennus sivustollamme!

Meillä voit treenata juuri tarvitsemasi määrän

PTVGYM on luotu treenaajille niin vasta-alkajasta aina huippu-urheilijalle asti eli kaikille joilla on halu kehittyä ja päästä eteenpäin. Musiikki ja puitteet on valittu vastaamaan juuri tähän tarpeeseen. Kaikki kuntosalimme on suunniteltu kovaan treenaamiseen, meillä voit pudottaa painot juuri kuten ne kuuluukin.

Pääset treenaamaan tarvitsemasi sopimuksen puitteissa. Osta joko kertakäyttöinen pin-koodi(voimassa 2 päivää) tai 10 kerran kortti joilla pääset sisään salin aukioloaikoina. Liity jäseneksi tai hanki 1kk irtokortti! Lisäksi kulkutunnisteella (tarvitaan muissa kuin kertakäyttöisessä pin-koodissa) pääset sisälle kuntosalille vuoden jokaisena päivänä kuntosalin aukioloaikojen mukaisesti.

Halutessasi voit myös maksaa käyntisi liikuntaeduilla! Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, tulee maksu suorittaa kuntosalin asiakaspalvelussa sen aukioloaikoina. Tervetuloa Seinäjoen kovimmalle kuntosalille, jossa yhteishenki on huipussaan!

Aukiolo

Arkisin 16.00 - 19.00

Pääsy
kulkutunnisteella

Vuoden jokaisena päivänä
05.00-24.00

Hinnasto

Jäsenyys 47€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 10€
Lue lisää täältä

Etusivu
Kuntosalit
Hieronta
Hinnasto
Valmennus
Osta käynti