Ptvgym logo

PTVGYM - Kuntosali Kouvola

Reilu 800 neliötä täynnä asennetta! Tässä on kuntosali sinulle, jos kehittyminen kiinnostaa! Kouvolan kuntosali sijaitsee osoitteessa Tommolankatu 12, 45130 Kouvola. Sali on auki kulkutunnisteella tai kertakäyttöisellä pin koodilla vuoden jokaisena päivänä 24/7. Vastaanotto on auki arkisin klo 16-19.

Kouvolan kuntosali on varustettu todella kattavasti palvelemaan vasta-alkajasta huippu ammattilaiseen asti! Kalustoa ja varusteita löytyy perustreenaamiseen, vahvamies treenaamiseen, kehonrakennukseen, voimanostoon ja painonnostoon. Kouvolan salita löydät myös urheiluhierojan, joka avaa lihaksen kuin lihaksen ja edistää näin treenaamista. Rullaa alemmas nähdäksesi lisätietoja ja varataksesi ajan urheiluhierojalle!

Voit valita juuri sinulle sopivan sopimuksen; liity jäseneksi, ota määräaikainen kortti tai tule käymään vain kertakäynnillä! Kertakäynnin voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Kaikista paras ympäristö kehittymiseen on sali, jossa kaikki haluavat kehittyä. Tervetuloa peremmälle!

1.

KEHONRAKENNUS

Oman fysiikan kehittäminen lihaksikkaammaksi on haastavaa ja aikaa vievää hommaa, joten on äärimmäisen tärkeää löytää sali, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun tavoitteitasi. Ptvgym Kouvola on kehonrakentajan taivas maan päällä!

Jokaiselle lihasryhmälle löytyy runsaasti erilaisia laitteita, joiden avulla voit rakentaa mieluisan treenin itsellesi. Salin varustetasoon kuuluu niin vipuvarsilaitteita kuin painopakallisiakin laitteita, erilaisia taljoja, erikoistankoja sekä runsas määrä vapaita painoja ja käsipainoja (1kg-70kg).

Kouvolan kuntosalilta löytyy luonnollisesti myös cardiolaitteita, joilla onnistuu niin tehokkaat alkulämmittelyt kuin rasvanpolttotreenitkin. Kalustosta löytyy mm. juoksumattoja, crosstrainereita, assault bike, porraskone sekä soutulaiteet.

Varustetaso on siis takuuvarmasti riittävän laadukas ammattilaistasolle asti. Varustelua tärkeämmäksi asiaksi nostan kuitenkin ehdottomasti salin lyömättömän yhteishengen. On mahtavaa treenata salilla, jossa jokainen tekee päivittäin kovaa työtä saavuttaakseen paremman fyysisen kunnon. Salilla vallitseva ilmapiiri ja fiilis ovat isossa roolissa kehityksen kannalta; meillä saa treenata oikeasti kovaa!

2.

VOIMANOSTO

Kouvolan kuntosalilta löytyy erinomaiset puitteet voimanostoon. Takaamme, ettei kehittyminen jää kiinni salin varustelusta! Meiltä löytyy jokaiseen voimanoston lajiin niihin tarkoitetut special tangot, joten pääset harjoittelemaan täysin samoilla tangoilla kuin kisatilanteissakin.

Kisapenkkejä, kyykkytelineitä ja maastavetoalueita on varmasti riittävä määrä! Voimanostoalueella on myös kalibroidut levypainot voimanostoon. Voit olla varma, että tangossa on tarkalleen se määrä kuormaa, minkä haluat!

Normaalien kyykkytelineiden lisäksi salilta löytyy myös monolift -kyykkyteline. Siinä voit kyykätä ilman telineestä peruuttamista, joka vähentää loukkaantumisriskiä. Virallisten kisatankojen lisäksi meiltä löytyy laajasti muitakin erikoistankoja. Emme ole tietenkään unohtaneet vastuskuminauhoja ja lisäpainoketjuja, joilla saat maustettua treeniäsi seuraavalle tasolle!

Magnesiumin käyttö on ehdottomasti sallittua!

3.

PAINONNOSTO

Meiltä löytyy myös hyvät mahdollisuudet painonnostoon. Miehille löytyy 20kg painonnostotangot liukkailla laakereilla ja naisille omat 15kg special tangot. Lisäksi meiltä löytyy painonnostoon tarkoitetut bumper -levypainot.

Meillä ei tarvitse sääliä tankoja kovaa treenatessa; nostoalustat on suunniteltu niin, että painot saa tiputtaa suorilta käsiltä alas. Ne on suunniteltu ammattilaiskäyttöön!

4.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Kouvolan salilta löytyy 15m mittainen nurmimatto, jossa voit työntää kelkkaa, kantaa farmarisalkkuja tai vaikkapa piiskata voimaköyttä. Erillisestä cardiohuoneesta löytyy myös ”apinarata”, jossa voit mm. kiipeillä ja roikkua. Huoneesta löytyy myös nyrkkeilysäkki, slam balleja, kahvakuulasarja, hyppynaruja, boxeja yms.

Jos haluat kehittyä, valitse sellainen kuntosali, jossa kaikki muutkin haluavat sitä samaa!

KATSO KOUVOLAN KUNTOSALIN ESITTELYVIDEO

Katso video

Kouvolan sali sisältää kaiken tarvittavan tavoitteelliseen treenaamiseen

Perustamisjärjestyksessään neljäs PTVGYM sisältää heti sisään tullessa asiakaspalvelupisteen, josta saat ostettua erinäisiä lisäravinteita sen aukioloaikoina arkisin klo 16-19. Heti asiakaspalvelupisteen jälkeen löydät oleskelualueen josta löydät sohvia, jääkaapin ja mikron ruokia varten sekä kahviautomaatin josta voit ostaa huokeaa kahvia. Haluamme olla enemmän kuin pelkkä kuntosali ja toivommekin sinun pitävän tätä oleskelualuetta kuin toisena olohuoneenasi.

Laitteet on ryhmitelty seuraavasti:

- Huone cardio laitteille (sis. mm juoksumattoja, crosstrainereita, porraskoneita, spinning pyöriä ym.)
- Cardio huoneen perältä löydät nyrkkeilysäkin, venyttelyalueen, apinaradan sekä poseerausnurkan
- Vipuvarsi ja painopakalliset laitteet
- Käsipainoalue (käsipainot 1-70kg)
- Jalka-alue (sis. kyykkykoneita, neljä erilaista jalkaprässiä ym.)
- Toiminnallinen alue jossa nurmimatto
- Voimanostoalue (sis. kolme maastavetoaluetta, kolme kisapenkkipunnerrus penkkiä, kolme kyykkyhäkkiä ym.)

Katso esittely ylempänä myös videolta tai tule käymään!

Kokemuksia Kouvolan kuntosalista

"

Yli 30-vuotta treeniä takana ja noin hyvällä salilla ei ole tullut aiemmin käytyä. Kouvolan paras!

-Marko

"

Mun ensimmäinen salijäsenyys ja tänne jään! Hyvä ilmapiiri, hyvät musiikit ja löytyy kaikki tarvittavat laitteet ja aika paljon enemmänkin!

-Tiina

"

Hyvät laitteet, kaikille löytyy jotain!

-Anne

"

Oikea punttisali!

-Atte

"

Loistava ja laadukkaasti kasattu kokonaisuus, upea fiilis treenata!

-Mika

Kouvola - Urheiluhieroja

Juho Naukkarinen - Urheiluhieroja

Uskon hierontapöytäni olevan oikea paikka Sinun kehosi huoltoon. Olen kiinnostunut kehon anatomiasta ja hyvinvoinnista.

Tekniikkani ja taitoni mahdollistavat tarpeidesi mukaisen käsittelyn rentouttavasta vaativaan. Jos kaipaat luottohierojaa, minulla on halu auttaa sua!

Varaa aika

Valmennusohjelmat treenin tueksi

Miltä kuulostaisi ammattilaisten juuri sinulle sinulle räätälöimät treeniohjelmat ja ruokavaliot, joilla saat kaiken irti treenaamisesta. Meiltä saat treeniohjelmat joko juuri tarpeidesi mukaisesti räätälöiden ja tukemaan sinun tavoitettasi tai valmiiksi tehtyinä paketteina. Järjestelmällisellä harjoittelulla saavutetaan tuloksia, ja me haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tutustu lisää valmennus sivustollamme!

Valitse aikatauluihisi sopiva sopimus tai tule kertakäynnillä

PTVGYM kuntosalikonsepti on ainoa laatuaan Suomessa joka sopii niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijalle. Meillä kovaa treenaaminen on sallittua ja kannustamme tähän!

Osta joko kertakäynti (voimassa kaksi päivää ostosta), jolla pääset sisään salille 24/7. Liity jäseneksi, hanki 1kk irtokortti tai 10 kerran salikortti! Hanki lisäksi vielä kulkutunniste, jotta pääset sisälle kuntosalille vuoden jokaisena päivänä salin aukioloaikojen mukaisesti. Ilman kulkutunnistetta pääset salille joko kertakäynnin avulla tai asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Kouvolan kuntosalilla voit varata ajan myös Juho Naukkarisella - Urheiluhierojalle. Jumiutuneiden lihasten kanssa treenaaminen ei edistä tavoitteiden saavuttamista ja haittaa kehitystä. Anna Juhon auttaa ja varaa aika urheiluhierojalle.

Meillä myös liikuntaedut ovat käypää valuuttaa! Jos haluat käyttää liikuntaetuja maksutapana, tulee maksu suorittaa kuntosalin asiakaspalvelussa sen aukioloaikoina. Tervetuloa ainutlaatuiselle kuntosalille Kouvolassa jossa meininki on kohdillaan!

Aukiolo

Arkisin 16.00 - 19.00

Pääsy
kulkutunnisteella

Vuoden jokaisena päivänä
05.00-24.00

Hinnasto

Jäsenyys 47€/kk
1kk irtokortti 60€
10 krt 65€
Kertakäynti 8€
Kulkutunniste 10€
Lue lisää hinnastosta

Etusivu
Kuntosalit
Hieronta
Hinnasto
Valmennus
Osta käynti